Fontos ☜

MEGÁLLÍTJA A HAJHULLÁSOM, VAGY VISSZANÖVESZTI A HAJAM?

Nem. A PLUS egy professzionális smink, mely feldúsítja a hajad (eltünteti a kopasz foltokat, kilátszó fejbőrt, választékokat, röviden: a hajritkulás jeleit). Még a fodrászod sem mondja meg, hogy nem igazi haj.

 

VAN MELLÉKHATÁSA?

Nincs. A PLUS 100% természetes, 100% vegán, káros anyagoktól mentes, hipoallergén, állatkísérlet-mentes, laboratóriumban tesztelt hajkozmetikum. A magyarországi PLUS közösség tapasztalatai szerint a hozzáadott növényi E-vitamin erősíti és táplálja a hajat.

 

SZERINTEM DRÁGA.

A PLUS az egyik legdrágább hajdúsító, cserébe nem folyik le az arcon, nem hordja a szél a beszélgetőpartner szemébe, nem mattítja be a hajat, nem vált ki viszketést, vagy hirtelen rohamot. Komfort- és biztonságérzet alapján a vásárlók kedvence, ráadásul jelentősen pénztárcabarátabb megoldás, mint a hajbeültetés, vagy a paróka. A legtöbb ember az olcsó, vagy jó ár/értéket keresi. Mivel az ember egyik legkedvesebb részéről - a hajáról van szó - a PLUS a legmagasabb igényeket elégíti ki - kompromisszumok nélkül.

 

MIT VESZÍTHETEK, HA KIPRÓBÁLOM?

Ha bármilyen oknál fogva nem nyeri el tetszésed a PLUS, felhívsz minket, vagy küldesz egy e-mailt és mi kérdés nélkül visszautaljuk neked a teljes vételárat. Ezen felül, mivel nem csak pénzt, de időt is szánsz ránk - szeretnénk kedveskedni neked egy 1 000 Ft-os ajándékutalvánnyal, melyet az általad választott drogériában tudsz felhasználni: DM v ROSSMANN v MÜLLER. Nekünk fontos vagy és fontos leszel bárhogyan is döntesz a végén.

 

VAN TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM?

Igen. Ha minimum 3 alkalommal már rendeltél PLUS-t, írj nekünk egy e-mailt és mi 2 000 Ft kedvezményt biztosítunk neked minden jövőbeni dobozra.

 

NEM SZERETNÉM, HA KIDERÜLNE, PLUS-T HASZNÁLOK.

Nálunk a PLUS-nál a minőség mellett a diszkréció a legfontosabb. Adatvédelmünk kiemelt biztonságú, minden információt egyedi-, belső rendszeren kezelünk és nem adjuk tovább azokat.

 

MENNYI IDŐ A SZÁLLÍTÁS?

Megrendeléstől számított 1-2 munkanapon belül házhoz visszük - erről SMS-ben és e-mailben is tájékoztatunk. Az MPL, vagy a GLS futárszolgálat kézbesítés előtt telefonon is egyeztet veled - utánvét esetén készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz náluk. A szállítás ingyenes.