Vélemények

PARTNEREK

TV2, SuperTV2, FEM3, Jazzy Radio

Marie Claire, NLCafé, Webbeteg

Rossmann, Galaxy Cosmetics, eMag, Bónusz Brigád, Barber Shop, Gellei Fodrászat

SGS Institut Fresenius, IFA, Dünya Helal Birligi

Webshippy, GLS

 


 

 VÉLEMÉNYEK

(a titoktartás/diszkréció fontos számunkra, így a teljes nevek nem jelennek meg)

 

〝 Mint Mester Fodrász nagyon elégedett vagyok a termékkel! Full pro! Gyorsan lehet felvinni ! Egyenletesen fed! Happy 

/ Baranyay Fredy Alfred, Fredy Barbershop Győr /

 

〝 Kiváló termék! Akinek egy kicsit is gondja van a hajával, feltétlen próbálja ki! 

/ E. P. E. /

 

〝 Nem hittem volna. De jó! Veszek is még egyet! 

/ V. J. A. /

 

〝 Ajándékba vettem az apukámnak, és imádja! Olyan felszabadult lett, mióta nem látszik ki a fejbőre. 

/ K. A. /

 

〝 Használtam és csak jót mondhatok róla! 

/ D. M. /

 

〝 A készítménnyel nagyon elégedett vagyok, azt adja, amit írnak róla. Használat után nem látszik a kopasz fejbőr és ez nagyon jó érzés, önbizalmat ad, köszönöm. 

/ K. J. /

 

〝 Jó termék. 

/ B. I. /

 

〝 Csodálatos találmány. Fantasztikus. 

/ H. P. J. /

 

〝 Szerintem nagyszerű találmány, főleg férfiaknak és ritka hajú nőknek. 

/ P. Á. /

 

〝 Én is rendeltem, imádom! 

/ H. L. /

 

〝 Minőségi termék, természetes módon előállítva. 

/ Ch. S. /

 

〝 Nagyon hálásan köszönöm! Nem hiszem el, hogy ilyen tisztességes Cég is létezik. Továbbra is igénybe fogom venni a szolgáltatásukat. További jó munkát Önöknek! 

/ P. É. /

 

〝 Elégedett vagyok a termékükkel! 

/ Sz. F. /

 

〝 Köszönöm, maximálisan meg vagyok elégedve, az árnyalat is tökéletes, könnyebbé tette az életem. Nagyon frusztrált a hajritkulás. Egész biztosan fogok még rendelni. 

/ B. J. /

 

〝 Az utóbbi idők legklasszabb innovációja Plus! Amíg nem került forgalomba, én nagyon sötét színű púdert használtam ugyanerre a célra (vagyis már vagy nyolc éve "feltaláltam" ezt a megoldást, kár hogy nem szabadalmaztattam :) ) Nem csak a kilátszó fejbőrt takarja el, de a lenövést is remekül elleplezi. Nem kell lemosni naponta (valaki kérdezte) sőt, ezzel meg lehet hosszabbítani a két hajmosás közti időt, nem kell csak azért hajat mosni, mert már kilátszik a fejbőr az összetapadt hajszálak miatt. Egyetlen hátránya, hogy drága, de ha kiszámolom, hogy mennyivel ritkábban kell hajat festenem - bőven behozza az árát! 

/ Sz. Zs. /

 

〝 Tény, hogy nem lesz tőle több a haj. Nem is azt mondja, hogy több lesz. DÚSÍT! Hajdúsító. Én nagyon hitetlen vagyok és megnézem, hogy mire adom ki a pénzt. Pajzsmirigy autoimmun beteg vagyok, ráadásul 60 év feletti. Szóval a betegségem és a korom miatt is eléggé megritkult fejtetőn a hajam. Már 5 évvel ezelőtt elkezdtem keresni, hogy mit csináljak. Beültetésre nincs pénzem, pepit igazi hajból csináltattam, csatosat, de nyáron nagyon meleg, télen meg féltem, hogy lekapom a sapkával. Nekem ez a Plus bejött. Azt adja, amit ígér: elfedi a ritkásabb részeket. Magabiztosabb lettem tőle. 

/ J. Á. /

 

〝 Nagyon szépen köszönöm, már meg is kaptam! Jó munkát kívánok, és azt, hogy továbbra is ilyen kedvesek és segítőkészek legyenek! 

/ Ny. J. /

 

〝 Kedves Igazgató Úr! Az elküldött Plus hamar megérkezett. Köszönöm gyors intézkedését, korrekt hozzáállását. A továbbiakban is Önöket fogom választani. Még egyszer köszönöm és kívánok Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket! 

/ D. M. /

 

〝 A legnehezebb olyan frizurát találni, aminél nem látszik a probléma. Sok mindent próbáltam, de a Plus vált be legjobban. 

/ S. L. D. /

 

〝 Minden nő szereti az ápolt és dús hajat. 

/ L. Gy. M. /

 

〝 Édesanyámnak 15 éve kezdődött a szeles időben kivillanó fejbőr. A Plus jó fedést biztosít. 

/ K. E. /

 

〝 Elől megritkult a hajam, és zavar. A Plus-nak egyszerű a használata. 

/ P. K. /

 

〝 4 éve a fejtetőmön ritkult meg a haj. Nekem a Plus jött be, szinte kettesével rendelem. Most is szeretnék rendelni, és élni a megadott kuponkóddal. 

/ Sz. É. /

 

〝 5 éve megritkult a hajam. Nehéz együtt élni vele. A Plus-t ajánlották. 

/ V. É. /

 

〝 5 éve kezdődött a fejtetőn és egyre ritkább a hajam. Samponokat, hajcseppeket próbáltam, eredménytelenül... 

/ F. N. Zs. /

 

〝 A hajritkulásom menopauzával kezdődött. Azért választottam a Plus-t, mert természetes alapanyagokból készül. 

/ G-R. E. /

 

〝 2009-ben kezdődött a hajritkulásom. A Plus-t a fodrászom ajánlására próbáltam ki. 

/ Dr. F. F. /

 

〝 Évekkel ezelőtt kezdődött a hajritkulás, a legnehezebb az esztétika. Azért választottam, mert fedi a megritkult felületeket. 

/ P. H. M. /

 

〝 Kb. 5 éve zavar, hogy elindult a folyamat, a Plus-szal tökéletesen el tudom tüntetni a problémát. Ez az első, amit kipróbáltam és tökéletes megoldás. 

/ Sz. A. /

 

〝 3 éve kezdődött a hajritkulás, azóta használom a Plus-t. Ismerősöm ajánlotta. 

/ J. A. /

 

〝 Évek óta küzdök a kevés, vékonyszálú hajammal. Nincs biztonságérzetem. Sok mindent próbáltam. E megoldásra egy kedves ismerősöm ismertetett meg. Azóta hűséges vásárlójuk vagyok. 

/ L. T. M. /

 

〝 A korosodással kezdődött, és a kilátszó fejbőr zavar a legjobban. Samponokat, vitaminokat is próbáltam, és véletlenül ráakadtam a Plus-ra. 

/ S. K. /

 

〝 Pajzsmirigy probléma miatt kezdett hullani a hajam. Évek óta a Plus-t használom. 

/ W. É. /

 

〝 Nagyon hullik a hajam és az a legrosszabb, hogy már látszik. Mindenfélét kipróbáltam, amit hirdettek. Azért választottam a Plus-t, mert ettől legalább nem látszik. 

/ F. M. /

 

〝 Kb. 10 éve kezdődött, és azt vettem észre, hogy egyre ritkább elől a hajam. A legnehezebb az, hogy sokan kigúnyolnak, kinevetnek ezért. Próbáltam úgy fésülni a hajam, hogy ne nagyon látszódjon. Ami persze nem mindig sikerült. A Plus-t a neten láttam meg és gondoltam kipróbálom, nem bántam meg és csak ajánlani tudom mindenkinek. 

/ B. É. /

 

〝 Kb. 5 éve van a hajritkulás. Nehéz elfogadni, hogy mások is észreveszik. A Plus-t az ismerőseim ajánlották. 

/ V. R. E. /

 

〝 A 20-as éveim elején kezdődött. Zavar, hogy a dús hajam lassan eltűnik. Több fajta sampont és kapszulát próbáltam, de nem történt semmi változás. Aztán rátaláltam erre a csodaszerre. Gyors, egyszerű használat. A végeredmény pedig magáért beszél. 

/ B. G. /

 

〝 Kb. 10 éve kezdődött. A fejtetőn zavar, hogy kilátszik a fejbőr. A Plus-t használom. Tökéletesen bevált. 

/ M. A. /

 

〝 Régen kezdődött, aztán rendbe jött, de a klimax körül megint elkezdett ritkulni. A legrosszabb, hogy a megjelenésemet rontja. Egy nőnek a szép haj, frizura nagyon fontos. 

/ Sz. I. /

 

〝 Egy cisztás fog következtében kezdtem kopaszodni. Legnehezebb, hogy kevés hajam lett a fejem tetején és látni a fejbőrömet. A Plus első kipróbálása után megtetszett, mert eltünteti a foltokban kopaszodásom és dúsabbnak látszik a hajam. 

/ T. Zs. J. /

 

〝 Kb. 4 éve rendeltem először Plus-t. Véletlen láttam meg egy hirdetést róla. Nagyon meg vagyok vele elégedve, azóta havonta 1-et biztos, hogy rendelek. Plus előtt kendőket hordtam. 

/ P. N. /

 

〝 Különféle hajhullás elleni szereket próbáltam. A hajhullás megállt ugyan, de nem sűrűsödött vissza. A Plus ezen segít. 

/ T. Á. /

 

〝 Több éve folyamatosan ritkul a fejtetőn. Kellemetlen érzés, mert egyre inkább látható. Próbáltam nagyon sok terméket. Sampon, hajszesz, vitamin. Ez a termék legalább azt a látszatot kelti, hogy van haj. 

/ N. V. E. /

 

〝 4 éve kezdődött a hajritkulás. Nem érzem magam jól tőle. Azóta mindent próbáltam. Azért választottam, mert szerintem látványos eredményt mutat. 

/ M. M. /

 

〝 Vékony szálú lelapuló a hajam és a legkisebb ritkulás is szembetűnő. Nálam nem életkorfüggő, kezdetektől így van, ez inkább nálam adottság. A Plus-t kb. 3-4 éve használom. Azonnali hatás és az időjárástól sem függ annyira. 

/ M. K. K. /

 

〝 3 éve kezdődött a hajritkulás. Eltakarni volt nehéz, hogy ne lássák. A Plus-ról az interneten láttam egy videót és mindenképpen ki akartam próbálni. Azóta szeretem. 

/ M. A. /

 

〝 11 éve szívműtét után kezdődött, azóta bármilyen stressz ér, hullik. Ilyen fajta megoldást nem láttam, nem próbáltam előtte. Ez tökéletes a problémámra. 

/ P. M. /

 

〝 A Plus bevált. 

/ Dr. Z. Gy. /

 

〝 2017-ben pajzsmirigy rosszindulatú daganatot távolítottak el. Próbáltam az őssejt beültetést, de nem javult, ezért választottam a Plus-t. 

/ B. M. /

 

〝 Ez vált be a legjobban. 

/ P. E. /

 

〝 Kicsit gyengíti az önbizalmamat. Kellemetlen érzés, ha mindenki pont azt veszi észre, hogy milyen ritka a hajam. A Plus visszaadja az önbizalmat és egészségesebbnek érzem magam tőle. 

/ K. S. /

 

〝 Köszönöm a kedvességüket! Nagyon szeretem az Önök termékét. 

/ P. É. /

 

〝 Köszönöm szépen a profi hozzáállást és a kedvességüket! 

/ M. É. /

 

〝 Nemrég vásároltuk meg az első kis csoda dobozt, ami tényleg csodát tett! További sok sikert és eredményes munkát kívánunk! 

/ M. J. /

 

〝 A termék kifogástalan, magabiztonságot ad az ilyen kevés hajúaknak, mint jómagamnak is! 

/ L. M. /

 

〝 Köszönöm, hogy korrigálták a tévedést és korrekten jártak el. 

/ B. E. /

 

〝 A hajhullás nagyon rossz érzésekkel tölt el! Elvette a nőiességemet! A Plus segít kicsit eltakarni a fejbőrt. 

/ C. Zs. /

 

〝 Frusztrált, emberekkel, ha beszélgettem, nézték a megritkult hajamat. A Plus sűrűbb hatást vált ki. Pszichésen nagyon jó hatással van rám. Frusztráltság már a múlté. 

/ N. É. /

 

〝 Nagyon zavar a hajvékonyodás. A Plus ápol és eltakar! 

/ T. M. /

 

〝 Nekem 2 éve kezdődött az intenzív hajhullásom. Orvostól, orvosig jártam. Voltak feltevések, hogy hormon, stressz, autoimmun betegség stb. A lényeg, hogy változás nem történt. Már alig van hajam. Lelkileg összetörtem. Ha ez a termékük nem lenne /Plus/, az utcára se mennék ki. Fáj és bánt az orvosok hozzáállása is, nem érzik át, hogy ez a probléma egy nő számára milyen súlyos. Én már a neten fellelhető összes sampont és vitamint megvettem, de semmi. 

/ K. K. /

 

〝 A megritkult hajam idegesít. A Plus-al jóval sűrűbb tőle a hajam. 

/ B. A. /

 

〝 Betegségből fakadó hajvesztésem van, mely frusztrál és komplexust okoz. A Plus-szal gyorsan és hatékonyan készítem a frizurámat, magabiztossá tesz. 

/ V. Á. /

 

〝 Hajhullással küzdök és nem szeretek eljárni otthonról. A Plus-nak köszönhetően már nem bámulják a fejem búbját. 

/ Sz. T. /

 

〝 A hajam beőszült és elvette a magabiztonságom. A Plus gyors segítségemre van. 

/ T. G. /

 

〝 Nagyon szuper jó dolognak tartom ezt a terméket. Nekem nagyon sok önbizalmat ad. Nem használom minden nap, de ha fontosabb helyre megyek, akkor szépen beszórom a kopasz részeket, belakkozom és máris jobban érzem tőle magam. Örülök, hogy rátaláltam!!! 

/ K. S. /

 

〝 Kopaszodással küzdök, és kellemetlenül érzem magam. A Plus-tól sűrűbbnek tűnik a hajam. 

/ P. F. I. /

 

Hajritkulás nagyon zavaró, a Plus dúsabbá varázsolja a hajamat. 

/ G. I. L. M. /

 

〝 Rossz érzés, ha mások is látják, a Plus eltünteti a kilátszó fejbőrt. 

/ V. S. T. /

 

〝 A kopaszodás miatt önbizalom hiányom lett, a Plus pedig visszaadta. 

/ T. K. ZS. /

 

〝 A Plus újra szabaddá tett, úgy formázhatom a hajam vele, ahogy szeretném. 

/ CS. M. /

 

〝 A Plus-tól nagyobb lett az önbizalmam, mert nem látszik a fejbőröm. 

/ C. V. /

 

〝 Nagyon elégedett vagyok! 

/ G. L. /

 

〝 Évek óta használom. Nagyon megvagyok elégedve. A szállítás mindig gyors és pontos. 

/ M. Á. /

 

〝 Érdemes kipróbálni! 

/ G. A. /

 

〝 Kiváló minőségű és hatékony termék! Ajánlom! 

/ T. Edwin /

 

〝 Leírhatatlan termék! Az unokatestvéremnek adtam karácsonyra, aki évekig küzdött a hajhullással! Közvetlenül tudta alkalmazni! Biztos, hogy többet adtam vele, mint egy tárgyi ajándékkal! 

/ V. Vazzano /